Ga naar hoofdinhoud

Servicepakket

Onderhoud aan de E-­bike, vinden wij en is, erg belangrijk. Bij aflevering heeft u dan ook een Uitgebreid Servicepakket van ons cadeau gekregen. Daardoor krijgt u korting op toekomstig onderhoud en de eerste nastelbeurt is geheel gratis. Voor de onder­houds­intervallen op het servicepakket geldt, wat het eerst komt, de kilometers die gereden zijn of de tijdsduur.

Ons advies is om zoveel mogelijk de jaarlijkse onderhoudsbeurten te volgen, ook als de fiets wat ouder is. Vooral de eerste gratis nastelbeurt en de 1e en 2e onderhouds­beurt na 12 en 24 maanden met korting op het dan geldende onderhoudstarief, zijn belangrijk i.v.m. garantie vanuit de leverancier. Wilt u aanspraak maken op garantie, moet hij aantoonbaar onderhouden zijn door een gediplomeerd bedrijf/monteur.

Regelmatig onderhoud voorkomt in veel gevallen grotere onverwachte problemen en dus reparaties. Daarnaast is onderhoud het behoud van de fiets. Onderhoud zorgt er ook voor dat de fiets veilig blijft en mogelijke gebreken veelal op tijd gesignaleerd zouden kunnen worden, zodat u niet onderweg met pech komt te staan.

meer E-bike informatie

Scroll naar boven