Ga naar hoofdinhoud

Voorwaarden en Privacy

Leveringsvoorwaarden Fietsenwarenhuis.nl

Hiermee komen alle eerdere leveringsvoorwaarden te vervallen.

Artikel 1. Nederlands recht

1.1 Op onze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

1.2 Als u met ons een verbintenis aangaat, betekent dit tegelijkertijd dat u onze voorwaarden aanvaardt. Eventuele wijzigingen hierin geschieden op schriftelijke basis.

1.3 Geschillen worden voorgelegd aan een bevoegd rechter.

1.4 Fietsenwarenhuis.nl is een initiatief, handelsnaam en webwinkel van Fietsenwarenhuis B.V. ingeschreven bij de KVK onder nummer 70467471 te Leiden, BTW nummer NL858329967B01

Artikel 2. Overeenkomsten

2.1 Wij behouden ons het recht voor om prijzen en teksten te wijzigen. Derhalve zijn onze aanbiedingen en teksten vrijblijvend te noemen.

2.2 Hoewel het in de praktijk niet zal voorkomen, behoudt Fietsenwarenhuis.nl het recht een geplaatste order te weigeren. Van een overeenkomst is dus pas sprake als wij de order hebben geaccepteerd ( lees: bevestigd ).

Artikel 3 Product

3.1 De door u bestelde fiets(en) word(t)(en) door Fietsenwarenhuis.nl rijklaar* afgeleverd.

Wijzigingen in prijs en specificaties door fabrikant / importeur doorgevoerd, alsmede kleine kleurafwijkingen voorbehouden.

* Een uitzondering hierop vormen kinderfietsen tot en met 20 inch. Deze worden niet rijklaar, maar fabrieksklaar afgeleverd. Deze fietsen zijn voor 95% gemonteerd en het overige dient u zelf te doen. Vanzelfsprekend is een duidelijke montage instructie bijgesloten.

Artikel 4. Prijzen en betalingen

4.1 Alle door ons vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

4.2 Betaling kan vooraf of tijdens aflevering geschieden. Vooraf betalen kan door middel van Ideal. Bij het ophalen in Voorhout kan per PIN of contant betaald worden. Betaalt u tijdens aflevering bij u thuis ( rembours ), dan dient de betaling contant te geschieden.

Artikel 5. Levering

5.1 Indien u de fiets op een door u opgegeven adres afgeleverd wilt hebben, zullen wij de fiets bij u (laten) bezorgen.

5.2 De fiets(en) en/of accessoire(s) kunnen ook door de koper in onze winkel/showroom, gelegen aan de Herenstraat 81, 2215 KG te Voorhout worden opgehaald. Hiermee vervallen uiteraard de verzendkosten. Voor de openingstijden, raadpleegt de koper de website.

Artikel 6. Voorbehoud van eigendomsrecht

6.1 Het eigendomsrecht gaat pas dan over, indien u al hetgeen dat u op grond van enige overeenkomst aan Fietsenwarenhuis.nl verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de aflevering over.

Artikel 7. Garantie, Aansprakelijkheid en reclames

7.1 Fietsenwarenhuis.nl hanteert de garantiebepalingen zoals die door de fabrikant zijn opgesteld. Garantiegevallen worden uitsluitend uitgevoerd in onze winkel / werkplaats op ons adres: Herenstraat 81 2215 KG te Voorhout. Op dit adres kunt u tevens terecht voor alle andere reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw fiets. De winkel / werkplaats is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8:30 tot 18.00 uur.

7.2 U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is dient u zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen zeven (7) werkdagen na aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven. De meldingstermijn is dus zeven (7) werkdagen.

7.3 Indien garantieafhandeling per post mogelijk is, zijn de portokosten daarvan voor uw rekening.

7.4 Fietsenwarenhuis.nl vergoedt nooit reparatiekosten van derden.

Artikel 8. Verzekeringen

8.1 Fietsenwarenhuis.nl biedt verschillende diefstal/schadeverzekeringen aan. Voor gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar de voorwaarden van de verzekeraar.

Artikel 9. Wet kopen op afstand

9.1 In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen bij Fietsenwarenhuis.nl het recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u gebruik maken van het herroepingsrecht. Een product mag u dan retour sturen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en zonder zichtbare gebruikssporen. U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. U kunt eenvoudig een mailtje sturen naar info@fietsenwarenhuis.nl met in het onderwerp van uw email duidelijk vermeld uw ordernummer. Geeft u in dit mailtje aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij mailen u dan de retourprocedure. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).

Artikel 10. Uitsluitingen

10.1 In geval er sprake is van overmacht ( niet-toerekenbare mogelijkheid om een verplichting na te komen ), behoudt Fietsenwarenhuis.nl zich het recht voor om naar eer en geweten te handelen.

Artikel 11. Bijzondere bepalingen

11.1 Maten, specificaties en afbeeldingen op de website gelden onder voorbehoud van vergissingen en/of plaatsingsfouten.

11.2 Fietsenwarenhuis.nl behoudt het recht om bij een unieke bestelling die niet op voorraad is en apart besteld dient te worden, een aanbetaling te vragen van minimaal 20% van het aankoopbedrag.

Privacy Policy

Fietsenwarenhuis.nl heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te tonen dat wij uw privacy zeer serieus nemen. Hieronder vertellen wij u hoe we bij Fietsenwarenhuis.nl met persoonlijke informatie omgaan.

Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

– Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden

– Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database

Indien uw product bezorgd moet worden stellen wij uw naam en adresgegevens ter beschikking aan onze vervoerder. De door ons ingeschakelde vervoerder is verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Als u een bestelling plaatst bij Fietsenwarenhuis.nl, kunnen we de volgende gegevens van u vragen:

– Naam

– Adresgegevens

– Adresgegevens gewijzigd verzendadres

– Telefoonnummer

– E-mailadres

Deze gegevens gebruiken we voor de facturering, de eventuele bezorging van uw product en om u op de hoogte te kunnen houden van uw bestelling.

Bij het aanmaken van uw bestelling, kunnen wij u, na aflevering van uw order, op de hoogte houden d.m.v. uw e-mailadres met nieuwsbrieven en vrijblijvende aanbiedingen. Dit kunt u aangeven bij het afronden van uw order.

Net als alle andere webshops houden wij ook bij welke pagina’s er worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Fietsenwarenhuis.nl worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen.

Fietsenwarenhuis.nl gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen. Te allen tijde is de klant bevoegd persoonlijke gegevens op te vragen, te laten wijzigen of te verwijderen.

Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring of u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacy beleid, neemt u dan contact met ons op.

Disclaimer

Hoewel bij het samenstellen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, kan niet worden ingestaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Fietsenwarenhuis.nl is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

Wij behouden ons het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen. Fietsenwarenhuis.nl aanvaard geen enkele aansprakelijkheid indien er sprake mocht zijn van fouten of vertragingen in het verstrekken van informatie.

Fietsenwarenhuis.nl garandeert niet en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid dat naar hun gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt.

Scroll naar boven