Ga naar hoofdinhoud

KLANTENSERVICE

Wij doen er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Komt u er niet uit?

Fietssleutel kwijt?

Bent u een fietssleutel kwijt of wilt u een extra reservesleutel? Bestel online een nieuwe sleutel of neem contact met ons op, dan regelen wij het voor u.

Als u een nieuwe fiets koopt ontvangt u altijd 2 originele sleutels, wij raden u aan om direct een nieuw sleutel bij te bestellen als u er 1 kwijt raakt.
Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben maar als uw fiets wordt gestolen, heeft u ook 2 originele sleutels nodig voor de verzekering.

Als u een nieuwe sleutel wilt bestellen heeft u altijd het sleutelnummer nodig, dit nummer vindt u op de reservesleutel, op uw factuur en indien u een fietsverzekering heeft afgesloten ook op de polis van uw fietsverzekering.

De fietssleutel kunt u online bestellen via fietssleutels.nl u vindt hier alle grote merken fietssloten zoals o.a. Axa, Abus en Trelock.

Is u fiets verzekerd en u bent een sleutel kwijt. Wat te doen?

Er zijn twee dingen die u moet doen; een orginele copie fietssleutel bij laten maken en de verzekering op de hoogte stellen dat er een copie sleutel in omloop is. Alleen dan kunt u aanspraak doen op uw diefstaluitkering.

Dit alles kunt u zelf online regelen, maar ook wij willen dat graag voor u doen. Kom naar de winkel of neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

Met vriendelijke groet,
Het Fietsenwarenhuis.nl service team!

Scroll naar boven