Ga naar hoofdinhoud

KLANTENSERVICE

Wij doen er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Komt u er niet uit?

Bezorg / Betaal Informatie


Fietsen.

Als u uw fiets wilt laten bezorgen, kunt u dat laten door Fietsenwarenhuis.nl. Wij bezorgen uitsluitend met onze eigen bus en chauffeur.

Onze voorkeur gaat echter uit om de fiets op te halen in onze winkel. Wij nemen graag de tijd om uw fiets naar u wensen af te stellen, wij geven uitgebreid uitleg over de fiets en kunnen gelijk uw vragen beantwoorden.

Bezorgen uitsluitend via Fietsenwarenhuis.nl 
Wilt u de fiets laten bezorgen dan kan dat. Fietsenwarenhuis.nl levert de fiets 100% rijklaar af. De fiets komt dus niet aan in een doos, maar wordt door onze chauffeur bij u afgeleverd. U kunt direct fietsen.
U hoeft er dus niets meer aan te doen, zelfs niet het verpakkingsmateriaal op te ruimen.
U kiest voor gemak, wij maken het u gemakkelijk!
Onze goed opgeleide monteurs monteren, indien u dit wenst, ook alle accessoires op de fiets.

Belangrijk om te weten: Onze chauffeur levert enkel de fiets af. Voor informatie, uitleg en afstellen van de fiets verwijzen we u naar de winkel. Bezorgen kan in een straal van 15 km van ons adres in Voorhout.

Betaling

Als de factuur vooraf voldaan is kunnen wij de fiets bij u bezorgen. U kunt vooraf de factuur overmaken per bank of vooraf betalen in de winkel. Tijdens de aankoop kunt u dit met de verkoper bespreken.

Bezorgdagen

Onze bezorgdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Tijdens de aankoop is met u een bezorgdag afgesproken. Op de bezorgdag zelf wordt er ‘s morgens door ons gekeken wat de route gaat worden. Er wordt daarna contact met u opgenomen in welk tijdblok u de fiets kunt verwachten. Houdt rekening met andere afspraken, het bezorgen kan zowel ‘s morgens als ‘s middags plaatsvinden.

Niet Thuis
Mocht u onverhoopt toch niet thuis zijn, neem dat tijdig contact met ons op, dan kunnen we een andere bezorgafspraak inplannen. Treffen wij u niet thuis en kunnen wij geen contact met u krijgen, dan moeten wij de gemaakte kosten in rekening brengen. Wij rekenen hiervoor 15 euro.

Onderdelen en Accessoires.
Onderdelen en Accessoires worden altijd via Post NL bezorgd of u moet hier ook een fiets bij besteld hebben. Indien we dan de fiets bezorgen worden de onderdelen en accessoires uiteraard gratis meegeleverd.

Niet thuis
De bestelling wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Bent u wederom niet thuis, dan wordt er een kaartje in de bus gedaan. Bij het postagentschap in de buurt kunt u uw pakketje ophalen. Haalt u de bestelling niet af dan zal deze retour gestuurd worden aan Fietsenwarenhuis.nl. De gemaakte kosten zullen bij u in rekening gebracht worden.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw onderdelen of accessoires af te halen in onze winkel.

Betaal Informatie:

Vooruitbetaling:
U kunt kiezen uit iDeal of per bank een overboeking.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Fortis, Rabobank, Friesland Bank of SNS Bank dan kunt u direct met IDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Fietsenwarenhuis.nl werkt met een beveiligde verbinding en paymentprovider Mollie.

Indien u kiest voor een overboeking, neem dan eerst contact met ons op.

Achterafbetaling:
Aan een rembourszending zijn wel extra kosten verbonden (€ 12,50).
Deze kosten komen bovenop de verzendkosten.

Bij de chauffeur van Fietsenwarenhuis.nl kunt u alleen met gepast contant geld betalen.
Let op: bij betaling onder rembours  accepteren wij geen biljetten van € 500,-, € 200,-, en € 100,- euro.

Betalen bij afhalen in onze winkel:
U kunt hier betalen met uw PIN of contant. Het is niet mogelijk om met een creditcard te betalen. Het percentage dat wij aan de maatschappij van de creditcard moeten afdragen is te hoog voor ons i.v.m. de hoge kortingen die wij aan u geven. Wij hopen op uw begrip.
Let op: vaak is er een pinlimiet van € 2500,- . Informeer bij uw bank wat u maximaal kunt pinnen per transactie.

Let op: Deze onderstaande staande tarieven zijn excl. de kosten voor een rembours zending. Deze kosten zijn € 12,50.

BezorgkostenNederlandBelgië
Onderdelen & Accessoires tot € 150,-€ 6,95€ 9,95
Onderdelen & Accessoires boven de € 150,-€ 0€ 0
Scroll naar boven