Ga naar hoofdinhoud

Verzekeren

Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Indien u een fiets aanschaft via Fietsenwarenhuis.nl kunt u ervoor kiezen de fiets te verzekeren. Het zou natuurlijk zonde zijn als er wat met uw mooie nieuwe fiets zou gebeuren.

Voor het afsluiten van een fietsverzekering werken wij samen met ENRA verzekeringen. Een betrouwbare partner voor ons, maar ook voor u. Mocht er namelijk iets met de fiets zijn, dan regelen wij alles voor u met ENRA.

De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor één, drie of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een Diefstalverzekering of een Cascoverzekering (diefstal en schade). De Optimaal Cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering en een ongevallen-opzittendenverzekering.

Voor E-bikes biedt ENRA een aparte verzekering. Bij de Optimaal Cascoverzekering (diefstal en schade) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis de ENRA hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Meer weten? Ga naar enra.nl voor meer informatie of een premie berekening. Ook in de winkel kunnen wij u hier alles over vertellen.

Scroll naar boven