Ga naar hoofdinhoud

Proefrijden op de nieuwste e-bikes

Ze staan klaar voor u, net als wij!

Het E-bike Experience Center

In het E-bike Experience Center Duin & Bollenstreek vind u alle soorten en (bijna) alle merken E-bikes. Een bezoek is de ideale manier om te ervaren wat de meest geschikte fiets voor u is.

In het E-bike Experience Center Duin & Bollenstreek is op verschillende dagen in de week een ervaren medewerker aanwezig die u alles kan vertellen wat u wilt weten. Op die manier ziet u het bos weer door de bomen terug.

U bent van harte welkom van donderdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur aan de Wattstraat 62 in Sassenheim, de koffie staat klaar!

Ervaar zelf welke fiets u het beste past

De E-bikes die u kunt testen zijn in verschillende framematen aanwezig en mogen buiten getest worden. Onze specialist legt u uitgebreid uit hoe de fiets werkt en stelt indien nodig de zadel- en stuurhoogte voor u af, neemt u wel een legitimatiebewijs mee als u wilt testen.

Van de merken Gazelle, Sparta, Pegasus, Batavus, Trek, Flyer , Cortina, Cube, Koga en Sensa hebben wij de beste modellen staan en die zijn allemaal beschikbaar om te testen.

Meer weten over de aanschaf van een E-bike? Lees dan de informatie op de pagina E-bike koop tips!

Gratis advies, geen verkoop!

In het E-bike Experience Center Duin & Bollenstreek worden geen fietsen verkocht alleen geadviseerd. Dit in verband met het bestemmingsplan wat particuliere verkoop op deze locatie verbiedt.

Heel veel merken!

Ervaren fietsadviseurs

Kom GRATIS testen, zonder afspraak!

Do-Vrij-Zat van 10:00 – 17:00 uur geopend Tel: 0252-22 09 06
E-Mail: info@fietsenwarenhuis.nl
Wattstraat 62, 2171 TR Sassenheim
Scroll naar boven