Ga naar hoofdinhoud

Via deze weg informeren we u over een service actie waarbij we het frame van uw Gazelle Ultimate e-bike extra verstevigen.

De fietsen van Gazelle voldoen uiteraard​ ​aan de strengste Europese kwaliteitsnormen. Ondanks die hoge kwaliteitsnormen is in het reguliere kwaliteits- en controleproces van Gazelle naar voren gekomen dat het frame van de lage instap modellen van de Gazelle Ultimate onder grote impact (bijvoorbeeld bij een forse aanrijding) kwetsbaar kan worden. Dit gebeurt dus niet spontaan, de kwetsbaarheid zou alleen na een grote impact, kunnen ontstaan.

Omdat de veiligheid van onze klanten, onze en Gazelle’s hoogste prioriteit heeft, heeft Gazelle ons verzocht uit voorzorg kosteloos een extra versteviging van het frame van uw fiets uit te voeren.

U kunt hiervoor ​een afspraak maken voor dit gratis onderhoud. In de meeste gevallen zal uw fiets klaar zijn terwijl je wacht, en anders kunt u uw fiets in ieder geval dezelfde dag weer ophalen.

Via onderstaand formulier kunt u uw afspraak plannen. Wij nemen contact met u op voor een definitieve afspraak waarbij wij uiteraard rekening houden met uw voorkeur.

Dit formulier kan op dit ogenblik niet ingevuld worden

Scroll naar boven