Ga naar hoofdinhoud

E-bike servicepakket

Onderhoud aan de E-­bike, vinden wij en is, erg belangrijk. Bij aflevering heeft u dan ook een Uitgebreid Servicepakket van ons cadeau gekregen. Daardoor krijgt u korting op toekomstig onderhoud en de eerste nastelbeurt is geheel gratis. Voor de onder­houds­intervallen op het servicepakket geldt, wat het eerst komt, de kilometers die gereden zijn of de tijdsduur.

Ons advies is om zoveel mogelijk de jaarlijkse onderhoudsbeurten te volgen, ook als de fiets wat ouder is. Vooral de eerste gratis nastelbeurt en de 1e en 2e onderhouds­beurt na 12 en 24 maanden met korting op het dan geldende onderhoudstarief, zijn belangrijk i.v.m. garantie vanuit de leverancier. Wilt u aanspraak maken op garantie, moet hij aantoonbaar onderhouden zijn door een gediplomeerd bedrijf/monteur.

Regelmatig onderhoud voorkomt in veel gevallen grotere onverwachte problemen en dus reparaties. Daarnaast is onderhoud het behoud van de fiets. Onderhoud zorgt er ook voor dat de fiets veilig blijft en mogelijke gebreken veelal op tijd gesignaleerd zouden kunnen worden, zodat u niet onderweg met pech komt te staan.

Sluit een E-Bike servicepakket af voor meer zekerheid

Servicepakket Basis
Prijs: € 55,-
Servicepakket Uitgebreid
Prijs: € 185,-
Advisering & aflevering
Persoonlijk adviesgesprek
Gedegen uitleg en framemaatbepaling
100% rijklaar afgemonteerd met recente software
Afstelling naar optimale fietshouding
Klaar terwijl u wacht snelservice (op afspraak)
Montage van onderdelen en accessoires
3 Weken zadel omruil-garantie (meerprijs zadel doorberekend)
Onderhoud & nazorg
*Waarde
Uw korting
Uw korting
Nastelbeurt na 4/6 maanden of 1000km
€ 55,-
€ 55,-
€ 55,-
1e Jaarlijkse Onderhoudsbeurt incl. jaarlijkse software update of 3000km
€ 119,-
€ 45,-
2e Jaarlijkse Onderhoudsbeurt incl. jaarlijkse software update of 6000km
€ 119,-
€ 45,-
Garantie afloop Inspectie na 23 maanden
€ 25,-
€ 25,-
3e Jaarlijkse Onderhoudsbeurt incl. jaarlijkse software update of 9000km
€ 119,-
€ 20,-
4e Jaarlijkse Onderhoudsbeurt incl. jaarlijkse software update of 12000km
€ 119,-
€ 20,-
5e Jaarlijkse Onderhoudsbeurt incl. jaarlijkse software update of 15000km
€ 119,-
€ 20,-
6e Jaarlijkse Onderhoudsbeurt incl. jaarlijkse software update of 18000km
€ 119,-
€ 20,-
Uw korting op onderhoud
€ 55,-
€ 250,-
Zorgeloos fietsen
Vervangend vervoer
*Waarde
Uw korting
Uw korting
E-bike leenfiets (per werkplaatsafspraak)
€10,-
€10,-
Haal- en brengservice
Afhalen of bezorgen tot 15km (Dinsdag / Woensdag / Donderdag)
€ 15,-
€ 7,50
Uitbreiding extra garantie
Kosten
Tot 5 jaar Garantie op gehele fiets. Deze gaat in na afloop van de 2 jaar fabrieksgarantie. Verzekering via ENRA. Kijk op www.enra.nl voor de voorwaarden van de verlengde garantie.
€ 189,-
Fietsverzekering
Voor diefstal, ongevallen en omvallen van de fiets kan een Fietsverzekering worden afgesloten bij ENRA of Unigarant (ANWB). Check de website van ENRA en ANWB voor de actuele informatie en voorwaarden.
Belangrijk om te weten
* Prijzen van onderhoudsbeurten zijn exclusief bijkomende reparaties en onderdelen.
* Prijzen o.v.b. van prijsstijgingen. We behouden ons ten alle tijden het recht om tarieven aan te passen. Prijspeil 01-01-2024
* De fabrieksgarantie is 2 jaar. Deze vervalt indien de E-bike niet conform het voorgeschreven serviceschema van de fabrikant wordt onderhouden of gerepareerd.
* De E-bike moet tenminste één keer per jaar of uiterlijk iedere 4000km (welke situatie zich het eerste voordoet) door een erkende dealer worden onderhouden, zodat hij eventuele schade en verborgen gebreken tijdig kan herkennen en herstellen. Bij geen deskundig onderhoud, zoals hierboven beschreven, vervalt de fabrieksgarantie na één jaar.
* Gemiddelde levensduur van een accu is 5 jaar.
* Uitzonderingen op de fietsverzekering en verlengde garantie: Niet verzekerd zijn: Slijtage onderdelen zoals aandrijfriemen, batterijtjes, remblokken/schijven, kettingen, lampen, banden, kabels. Reparaties aan accessoires, normale gebruiksslijtage, gebreken door nalatigheid en corrosie. Voor meer voorwaarden kijk op de website van fietsverzekering.
* De Verlengde Garantie verzekering is een ander product dan de Schade/Diefstalverzekering. De verlengde garantie verzekering geeft geen vergoeding op defecten die ontstaan zijn door schade, diefstal, slijtage of nalatig onderhoud. Voor meer voorwaarden kijk op de website van ENRA.
* Tijdig onderhoud voorkomt extra kosten. Maak op tijd een afspraak voor de onderhoudsbeurt, ook i.v.m. mogelijke lange wachttijden.
Scroll naar boven